Silikonpupper 2017-07-04T21:26:32+00:00

Silikonpupper for jenter flest

Mange forbinder silikonpupper med overdimensjonerte brystimplantater på amerikanske kjendiser. Det vanligste er faktisk å etterstrebe at resultatet ser naturlig ut.

Hvordan gjør vi det?

Protesene som brukes består av et ytre skall av silikon med ru eller glatt overflate. Innvendig er det en silikongelé som kan ha forskjellig konsistens avhengig av fastheten man ønsker at brystet skal ha. Protesene kan være runde eller dråpeformede og finnes i mange forskjellige størrelser og profiler.

I forbindelse med konsultasjonen vil plastikkirurgen på bakgrunn av en grundig undersøkelse komme med anbefalinger i forhold til protesevalg og operasjonsmetode. På den måten får du silikonpupper som ser naturlige ut og passer for deg.

Selve brystforstørrelsen gjøres gjennom et lite hudsnitt plassert i folden under brystet, i armhulen eller i kanten av brystvorten. Protesen plasseres i en lomme over eller under brystmuskelen. Metoden vi velger avhenger av pasientens eget ønske, brystets utseende og lokale hudforhold.

Holdbarhet på silikonpupper

Brystforstørrelse med protese er en av de vanligste kosmetiske operasjonene. Silikonprotesene som brukes har, siden de ble introdusert på midten av 60-tallet, gjennomgått en stor utvikling og anses i dag for å ha lang holdbarhet. Tidligere anbefalte man å skifte protesene etter ca. 10 år. I dag skifter man bare dersom det oppstår problemer. Derfor kan du sannsynligvis ha dine silikonpupper i veldig lang tid fremover.

Så hvem er det som opererer brystene sine?

Kvinner som ønsker brystforstørrelse kan inndeles i fire grupper:
1. Kvinner med små eller ingen bryster pga. manglende eller liten brystkjertel.
2. Kvinner som har mistet fylden i brystene etter amming eller med økende alder.
3. Kvinner med normal bryststørrelse som ønsker større bryster.
4. Kvinner som ønsker korreksjon av bryster med ulik størrelse.

Dersom du vurderer silikonpupper ber vi deg først kontakte oss for en konsultasjon med en av våre spesialister.

silikonpupper

Bestill time her
Priser