Plastisk kirurgi 2017-07-04T21:23:53+00:00

Er plastisk kirurgi trygt?

Valget om å gjennomføre plastikk kirurgi kan føles litt stort for mange. Derfor er det viktig for oss at du kan føle deg trygg på jobben vi gjør for deg.

Så hvordan kan vi gjøre deg trygg?

For det første er alle våre kirurger erfarne spesialister på sine egne fagfelt. Derfor har vi valgt å presentere kirurgene våre på forsiden slik at du kan lese om bakgrunn og spesialisering på hver og en av dem.

Det andre vi gjør er å gi deg direkte kontakt til kirurgen. I etterkant av de fleste av operasjonene vi utfører kan du kontakte kirurgen direkte hele det første døgnet, om dette skulle være nødvendig. Dette er sjeldent nødvendig, men det er en god trygghet å vite at man har muligheten.

Hvorfor vurderer du plastisk kirurgi?

Alle har ulike årsaker til at de ønsker å utføre plastisk kirurgi. Vi skiller mellom plastisk kirurgi og kosmetisk kirurgi. Det vanligste er et ønske om kosmetisk kirurgi fordi man føler seg hemmet av komplekser, eller føler at alderen på utsiden ikke gjenspeiler ungdommen på innsiden. I mange tilfeller ønsker man bare å gjøre små korrigeringer som en siste prikk over i-en, på et ellers strålende utseende. Begrepet plastikk kirurgi betegner kirurgiske inngrep for å reparere ytre fysiske skader og misdannelser, for eksempel brannskader. Vi hjelper deg uansett hva som er din bakgrunn for å komme til oss.

Det første vi vil anbefale deg er å begynne med en konsultasjon. Da kan vi sammen vurdere hva som kan og bør gjøres, og hvordan vi best kan gjøre det.

Ikke ta unødige sjanser

Når det kommer til kroppen og helsen din må du ikke ta unødvendig risiko. Når du velger Oslo Privatklinikk får du hjelp fra noen av de fremste ekspertene på plastisk kirurgi i Norge.

plastisk kirurgi

Bestill time her
Priser