Oslo Privatklinikk – din klinikk sentralt på majorstuen

Vårt viktigste fokus er trygghet, og vi tar oss derfor god tid til samtaler og veiledning før inngrep finner sted, slik at du som pasient skal føle deg sikker på jobben vi gjør.

Oslo privatklinikk

Vi arrangerer jevnlig kundekvelder hvor vi presenterer klinikken og det vi driver med slik at pasientene kan ta del i hverdagen vår og jobben vi gjør. Ønsker du å delta, meld interesse her.

Våre leger er spesialister innen ulike fagfelt, og i tillegg til å jobbe ved Oslo Privatklinikk jobber de ved Rikshospitalet og Ullevål hvor de har opparbeidet bred og viktig erfaring innen plastisk- og rekonstruktiv kirurgi. Kirurgene har jobbet sammen i mange år, og kjenner hverandre godt.

Ønsker du å komme i kontakt med oss angående et inngrep eller nærmere informasjon kan du gjerne booke en konsultasjon med en av våre spesialister.

Hvorfor vurderer du plastisk kirurgi?

Alle som vurderer plastisk kirurgi har ulike årsaker til at de ønsker å utføre endringer. Vi skiller gjerne mellom kosmetisk- og rekonstruktiv kirurgi. Det vanligste i dag er et ønske om kosmetisk kirurgi fordi man ønsker å endre på sitt opprinnelige utseende eller føler at alderen på utsiden ikke gjenspeiler ungdommen på innsiden. I mange tilfeller vil det være nok med kun små endringer på et ellers flott utseende. Betegnelsen plastisk kirurgi betegner derimot kirurgiske inngrep for å reparere ytre fysiske skader og misdannelser, for eksempel brannskader og liknende. Uansett hva din årsak er for å vurdere plastisk eller kosmetisk kirurgi vil vi hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Vi anbefaler alltid å begynne med en konsultasjon. Da kan vi sammen vurdere hva som kan og bør gjøres, og hvordan vi kan møte dine ønsker på best mulig måte.

Er plastisk kirurgi trygt?

Å gjennomføre plastisk kirurgi er et stort steg for mange, og det er derfor viktig at du som pasient kan føle deg trygg på oss og jobben vi gjør for deg.
Alle våre kirurger er erfarne spesialister på sine egne fagfelt. Derfor har vi også valgt å presentere alle kirurgene våre på nettsiden slik at du kan lese om dem, deres bakgrunner og spesialiseringer.

Vi synes også det er viktig med god dialog, og du får derfor snakke direkte med kirurgen din. I etterkant av de fleste operasjoner kan du kontakte den aktuelle kirurgen direkte hele det første døgnet dersom du skulle føle behov for det. Det er sjeldent nødvendig, men det er jo en trygghet å vite at du har muligheten hvis du skulle lure på noe.

Ikke ta unødige sjanser

Når det kommer til egen kropp og helse er det svært viktig å ikke ta snarveier eller unødvendig risiko. Når du velger Oslo Privatklinikk får du hjelp fra noen av de fremste ekspertene på plastisk kirurgi i Norge, og kan derfor føle deg trygg på at du er i gode hender.

motivalmagine, blomst

kontakt oss

Vurderer du operasjon er det viktig med en konsultasjonstime sammen med en av våre spesialister. På den måten blir inngrepet tilpasset deg og dine behov for å sikre et flott og naturlig resultat. Bestill gjerne en konsultasjonstime i dag.